Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 2 februari 2018

Delfinbuss - Förare pratar i mobil trots lagförbud,olycka och halka









En förare från bussbolaget Delfinbuss syns tydligt prata i sin mobil trots lagförbudet som trädde i kraft den 1/2 -2018. Detta i samband med en tidigare olycka då en annan buss från samma bussbolag körde av vägen och krockade med en lastbil.

Fullsatt buss även den här med skolungdomar, samt att det nu var snorhalt ute och då plockar man fram mobilen och kör med en hand! Helt jävla oansvarigt i det läget. Finns inga ursäkter här inte!











Ringde till SVT om detta då filmen kom från dem. Och de tackade så mycket och hade själva inte uppmärksammat detta i klippet. Tycker det syns hur tydligt som helst. Något senare försvann klippet från deras sida.

För detta rimmar jävligt illa på alla punkter att se en förare bete sig så här i trafiken med tanke på tidigare händelser samt lagförbud.



Se inslaget om olyckan från SVT HÄR

Se det borttagna klippet från SVT HÄR


*Nya regler från 1:a februari, 2018, innebär att du som sitter bakom ratten förbjuds att prata i telefon, rattsurfa eller skicka sms:a utan handsfree. Det blir olagligt att ha mobiltelefon i handen när du kör bil efter ändring i trafikförordningen*

Inga kommentarer: